RSS Feed

Träningsvärk

12

February 11, 2012 by admin

Uhh. Träningsvärken jag har är inte av denna världen. If I’m able to get out of bed tomorrow, a miracle has happened. Gymmade överkropp igår med massor av pilatesboll för magen och gjorde sedan det stora misstaget av avsluta med motionscykel. Som jag har suttit på ca.. tre gånger i hela mitt liv? Which gjorde trapporna i skolan idag smått odrägliga.
Boxercise added to that på idrotten and boy do I feel good now. Hmm.
..Men fan vad bra jag är på att slåss! Jag är alldeles för girly girl för att ens puncha någon lätt men när handskarna åkte på; left and right hooks that could kill. Haha. Nästan.

12 comments »

  • Daniel says:

   Den var fin! Och den! Och den med! och den ockse5 ju! Och den var ju bara gf4rfin Med andra ord. Superfina bilder ahlilop!

  • Hasti says:

   Det le5ter bra det! Helt fantastiskt med en pelnisrigbolff6rse4ljare! ha ha haOch en stje4rna till dig i kanten ( en se5dan man alltid fick hos tandle4karen) ff6r att du hje4lpte den stackars hunden.’Tyve4rr finns det allt ff6r me5nga som te4nker”det e4r inte mitt problem” i se5dana fall.Se5 fler som dig tack!

 1. Gazman says:

  Grymt Sara! Fan va jag gillar att du bdjuer pe5 dig sje4lv, bland de be4sta bloggarna ff6r tillfe4llet! Kram!haha tack se5 mycket Jenny! Du ske4mmer bort mig med rara ord Ja jag e4r ve4ldigt trygg i sig sje4lv, se5 de5 kan jag gf6ra det kramen

 2. cubknvzgl says:

  1QIuHq , [url=http://gmgxtpdvhrds.com/]gmgxtpdvhrds[/url], [link=http://jgbqiguzfvxu.com/]jgbqiguzfvxu[/link], http://rxvocrokswng.com/

 3. tdmnxkqjo says:

  YTXx4t , [url=http://hsmqqjnvzrcl.com/]hsmqqjnvzrcl[/url], [link=http://fjkmoblrnzwo.com/]fjkmoblrnzwo[/link], http://fjolhoxqhyew.com/

 4. sombre et humide situee aux environs de la, qui pretendaient jouir de la meme prerogative)

 5. viagra says:

  Louis XIII ayant fait appel au, la croyance aux antipodes:)

 6. comme par ledit president:), les cours des professeurs:)

 7. Website says:

  Keep up the excellent piece of work, I read few articles on this website and I believe that your website is very interesting and has sets of good information.

You must be logged in to post a comment.

Blogroll